Zangria! frisören!

Andra veckan i skolan gick riktigt sanbt, kanske för att jag inte hade någon lektion i måndags och stannade hemma. Ska igentligen ha naturkunskap då men den kommer sättas igång nästa vecka. Johanna kom hem på eftermiddagen och då tog vi en tur med Larsse och Zangria.
 
   
 
 
På tisdagen när jag kom till skolan insåg jag att vi hade skolfoto, som jag totalt glömt av. Suck. Kom i en förstor captain america tröja, osminkad och allmän slapp. Och förstå mig rätt, jag har inget problem att komma till skolan så i vanliga fall men vid skolfotot är det kul att se lite extra bra ut. Eller iallafall se ut som att man försöker haha. Fick dock lite smink och låna ett linne av Olle
I fredags slutade vi runt 1, men eftersomMadde och jag hade två frisörstider vid 4 var vi tvugna att vänta i stan. Vi satt ett helt gäng och myste på donken innan vi drog mot frisören. Jag skulle bara klippa ett par centimeter och sedan raka nacken. Blev väldigt nöjd, även fast rakningen inte blev jätterak haha.. Köpt också ett jättefint halsband på junoli där syster jobbar. När jag kom hem blev det en sen kvällstur med en något nervig Zangra. Efter att vi sprungit ett par minuter på stubbåkern blev hon dock lite lugnare haha.
  
 
 

RSS 2.0